Klik hier voor het contact-formulier

-CONTACT-


Wie Janboel een keer wil boeken voor een optreden kan bijvoorbeeld het contact-formulier hieronder invullen of een mailtje sturen naar ons. Wij kunnen je dan informeren over de regels die worden gehanteerd bij het 'aannemen' van optredens. Elk verzoek wordt door de leden van Janboel en hun muzikaal leider Jan Geerts stuk voor stuk bekeken. Ook wordt er rekening gehouden met de aard van het optreden, de locatie, het tijdstip en de agenda van ons koor zelf.

De kosten van een optreden van Janboel worden na overleg vastgesteld, deze zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

  • Is het optreden commercieel.
  • Is het een optreden voor een instelling, zoals zorgcentra.
  • Is er (extra) geluidsinstallatie nodig.
  • Moet er busvervoer ingezet worden.

Bij alle optredens wordt verwacht dat er consumpties zijn voor alle koorleden, muzikanten en bijbehorende technische mensen.

Wil je ons een middag of avond boeken? Wij komen bijna overal optreden tegen absoluut redelijke tarieven. Wil je eerst eens horen wat voor vlees je in de kuip haalt? Op onze -INFO- pagina is te zien waar we wanneer te vinden zijn. Mocht je ons willen bezoeken neem dan van tevoren even contact met ons op. Dat kan bij Jan Geerts, tel. 0315 - 328687, ook kan een mail gestuurd worden naar info@janboel.org.


Onderwerp;  
Anders:  
Naam: *
Adres:  
Postcode:  
Woonplaats:  
Emailadres:  
Telefoon:  
Fax nummer:  
Vraag/opmerking:  

Deze website is 269352 keer bezocht.